Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Cortina

Vrolijke stadsfietsen en e-bikes van Cortina

Cortina heeft een breed assortiment stadsfietsen en e-bikes. Deze fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame, het materiaal van de velgen (rosegoud, zwart, zilver) en de designdetails zoals bijvoorbeeld de jasbeschermer. Bekijk de uitgebreide collectie hier!

Niet alle fietsen van dit merk zijn in onze webshop opgenomen, maar alle actuele modellen zijn meestal wel via de winkel leverbaar. Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van de door u gewenste fiets.  

Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende
Pagina
  1. 1
  2. 2
  3. Volgende

Cortina : Dutch fashion bikes

Altijd de laatste mode- en fashiontrends

De fietsen van Cortina zijn net een modecollectie; het design van de fietsen is dynamisch omdat de designers continu de laatste modetrends volgen en zorgen dat de fietsmodellen perfect aansluiten bij de huidige trends. Dit is vooral terug te zien in het kleurgebruik en de mooie details die karakteristiek zijn voor Cortina fietsen. Een fiets moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn en aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Bij Cortina zorgen ze dat uw fiets perfect bij u past door het toevoegen van extra's op de fietsen. 

Cortina kwam in de jaren 70 op de markt met stevige, robuuste fietsen. In de afgelopen 20 jaar is Cortina een van de snelst groeiende Nederlandse fietsmerken en zijn ze meer gaan focussen op vernieuwende designs voor hun fietsen.

Populaire modellen

De Cortina U4 Transport is een degelijke, maar toch stijlvolle transportfiets. Deze fiets is onderhoudsarm door onder andere de gesloten kettingkast en heeft 7 versnellingen. Daarnaast is de U4 Transport zeer geschikt voor het dagelijks gebruik om naar werk of school te fietsen. Daardoor is dit een van de meest populaire transportfietsen in Nederland.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen